curs prenatal sarcina

ABC-ul părinților (puericultură+alăptare)

Data cursului: 20 Iulie, ora 10

Durata cursului: 4 ore

Cui i se adreseaza?

Viitorilor părinți care vor să obțină informații corecte despre îngrijirea copilului și alăptare de la profesioniști în domeniu cu o vastă experiență (14 ani).

Seria aceasta de curs se desfășoară la sediu, într-un cadru restrâns, respectând toate normele sanitare și de distanțare.

350.00 lei

Motive să alegi cursul

Susținut de medici cu experiență clinică și competențe în dezvoltarea cursurilor de educație în domeniul sănătății.

Modul special de alăptare, susținut de consultanți acreditați internațional (IBCLC) cu mulți ani de experiență.

Primești doar informație actuală cu exemple practice, testată și explicată clar, fără reclame și povești inutile.

Ce vei învăța

ABC-ul părinților – un curs prenatal de Puericultură și Alăptare, susținut de medicii noștri (specialiști în educație prenatală), e o investiție în viitorul tău și al copilului tău!

Iată temele abordate în cadrul întâlnirii:

Doresc detalii

(curs prenatal puericultură) – ÎNGRIJIREA BEBELUȘULUI

 • Bagajul de maternitate (atât pentru spital cât și lucrurile necesare acasă)
 • Adaptarea nou născutului la viața extra uterină
 • Toaleta și baia bebelușului.
 • Scutecul bebelușului – informații și sfaturi practice
 • Nevoile de bază ale bebelușului
 • Cum să liniștești plânsul bebelușului

(curs prenatal alăptare) – ALĂPTARE

 • Principii importante pentru un start bun în alăptare (explicarea mecanismului lactației)
 • Inițierea alăptării. Poziționarea și atașarea corectă la sân
 • Depășirea obstacolelor din maternitate (chiar și atunci când nu ai ajutor)
 • Prevenirea angorjării (furiei laptelui), canalelor blocate, mastitei
 • Stimularea și menținerea secreției lactate
 • Indicatorii unei alăptări eficiente (de unde știm că bebelușul se satură)
 • Alimentația și stilul de viață al mamei care alăptează

Participarea la acest curs îi conferă tatălui atestatul de puericultură, în baza căruia beneficiază de concediul paternal (15 zile libere)

 

Ce spun clienții noștri

Recomand cu încredere cursurile oferite de Părinte Informat, noi am participat la cursurile Lamaze și ABC-ul părinților cu Dr. Teodora Catinas și Dr. Ioana Maguran, ambele profesioniste, dornice să răspundă pertinent la toate întrebările și ne-au oferit informații importante și aplicabile. Mai mult, după ultimul curs am avut parte și de o sesiune pentru siguranța auto prezentată de Andrei Cosmovici de la Centrul Teri.

Mulțumim pentru ajutor și cu siguranță revenim pentru cursul de Prim ajutor organizat de Părinte Informat!

Alexandra Faur

Parinte Informat
5
2024-03-03T16:54:32+02:00

Alexandra Faur

Recomand cu încredere cursurile oferite de Părinte Informat, noi am participat la cursurile Lamaze și ABC-ul părinților cu Dr. Teodora Catinas și Dr. Ioana Maguran, ambele profesioniste, dornice să răspundă pertinent la toate întrebările și ne-au oferit informații importante și aplicabile. Mai mult, după ultimul curs am avut parte și de o sesiune pentru siguranța auto prezentată de Andrei Cosmovici de la Centrul Teri. Mulțumim pentru ajutor și cu siguranță revenim pentru cursul de Prim ajutor organizat de Părinte Informat!

Recomand cu drag cursurile Parinte Informat.


Noi am achizitionat pachetul lamaze cu prim ajutor pediatric si pot sa zic ca am aflat multe informatii utile. Cursul de prim ajutor pediatric cu domnul dr. Mihai Bucur ne-a oferit informatii utile atat teoretice cat si practice, care ne fac sa ne simtim mai siguri pe noi ca viitori parinti. De asemenea cursul de lamaze (cel mai complex curs: nastere, puericultura si alaptare) ne-a adus o multitudine de cumostinte noi si lamuriri. Doamnele dr. Ioana Maguran si Teodora Catinas ne-au oferit informatii din vasta lor experienta intr-un cadru placut, restrans si frumos organizat alaturi de alti viitori parinti.

Ioana Horga

Parinte Informat
5
2024-03-03T16:57:18+02:00

Ioana Horga

Recomand cu drag cursurile Parinte Informat. Noi am achizitionat pachetul lamaze cu prim ajutor pediatric si pot sa zic ca am aflat multe informatii utile. Cursul de prim ajutor pediatric cu domnul dr. Mihai Bucur ne-a oferit informatii utile atat teoretice cat si practice, care ne fac sa ne simtim mai siguri pe noi ca viitori parinti. De asemenea cursul de lamaze (cel mai complex curs: nastere, puericultura si alaptare) ne-a adus o multitudine de cumostinte noi si lamuriri. Doamnele dr. Ioana Maguran si Teodora Catinas ne-au oferit informatii din vasta lor experienta intr-un cadru placut, restrans si frumos organizat alaturi de alti viitori parinti.

Recomand cu căldură cursul " ABC - ul părinților" pregătit de dna dr. Teodora Cătinaș și dna dr. Ioana Maguran. A fost util și îmbinând teoria cu practica, am rămas cu multe informații care ma vor ajuta foarte mult la început. Ba mai mult, s-au oferit informații suplimentare fata de cele la care ma așteptăm. Doamnele doctor ne - au răspuns la fiecare întrebare, iar taticilor s-a acordat atestat de puericultura necesar pt a obține încă 10 zile libere. Desi cursul tine câteva ore, doamnele doctor s-au gândit la burticile noastre și ne-au asigurat apa, cafea și ceva gustare - felicitări pt gest!

Bianca Ostafi

Parinte Informat
5
2024-03-03T16:58:53+02:00

Bianca Ostafi

Recomand cu căldură cursul " ABC - ul părinților" pregătit de dna dr. Teodora Cătinaș și dna dr. Ioana Maguran. A fost util și îmbinând teoria cu practica, am rămas cu multe informații care ma vor ajuta foarte mult la început. Ba mai mult, s-au oferit informații suplimentare fata de cele la care ma așteptăm. Doamnele doctor ne - au răspuns la fiecare întrebare, iar taticilor s-a acordat atestat de puericultura necesar pt a obține încă 10 zile libere. Desi cursul tine câteva ore, doamnele doctor s-au gândit la burticile noastre și ne-au asigurat apa, cafea și ceva gustare - felicitări pt gest!

Cursul de puericultura împreună cu cel pentru alaptare alături de dr Teodora și dr Ioana a fost de mare folos, îmbinand teoria cu partea practica, timpul parca a zburat și ne-a transmis multă încredere.


Recomand tuturor părinților care vor sa afle despre ce ii așteaptă în noua aventura.

Andra Marinca

Parinte Informat
5
2024-03-03T16:57:56+02:00

Andra Marinca

Cursul de puericultura împreună cu cel pentru alaptare alături de dr Teodora și dr Ioana a fost de mare folos, îmbinand teoria cu partea practica, timpul parca a zburat și ne-a transmis multă încredere. Recomand tuturor părinților care vor sa afle despre ce ii așteaptă în noua aventura.

A fost atat de frumos, dar mai ales atat de util.


Multumim doamnelor doctor pentru informatiile pretoase. Pentru ca si noi am venit in urma unei recomandari, deasemenea recomandam si noi tuturor viitorilor parinti sa apeleze la aceste cursuri pentru ca vor face "lumina" in vietile lor!

Bucur Szekely Katalin

Parinte Informat
5
2024-03-03T21:59:30+02:00

Bucur Szekely Katalin

A fost atat de frumos, dar mai ales atat de util. Multumim doamnelor doctor pentru informatiile pretoase. Pentru ca si noi am venit in urma unei recomandari, deasemenea recomandam si noi tuturor viitorilor parinti sa apeleze la aceste cursuri pentru ca vor face "lumina" in vietile lor!

Am participat la cursurile de puericultura și alaptare care au fost formulate si exprimate asa de bine încât toate informațiile au fost transmise pentru a putea înțelege fiecare nuanță și aspect adaptat fiecărei situații, iar faptul ca am putut intreba si dezbate anumite subiecte neclare, a fost de mare ajutor!


Cu siguranță și varianta de curs online e de ajutor, dar nu se compara cu varianta de a alege un curs cu prezenta fizica! Recomand cu încredere!

Andreea Pasca Igna

Parinte Informat
5
2024-03-03T16:55:33+02:00

Andreea Pasca Igna

Am participat la cursurile de puericultura și alaptare care au fost formulate si exprimate asa de bine încât toate informațiile au fost transmise pentru a putea înțelege fiecare nuanță și aspect adaptat fiecărei situații, iar faptul ca am putut intreba si dezbate anumite subiecte neclare, a fost de mare ajutor! Cu siguranță și varianta de curs online e de ajutor, dar nu se compara cu varianta de a alege un curs cu prezenta fizica! Recomand cu încredere!
5
6
Parinte Informat

Rezervă acum locul tău

350.00 lei

Verifică căsuța de email

Mulțumim!

(verifică și Promotions/Oferte)