Cursurile noastre

Drag părinte sau viitor părinte,

Îți urăm Bun venit pe site-ul nostru. Dacă dorești să cunoști cât mai multe lucruri despre naștere, alăptare, îngrijirea copilului și creșterea lui, e bine să știi că suntem primul centru de educație prenatală și alăptare (din Transilvania) condus de medici și un neobosit susținător al alăptării, în Cluj Napoca și pretutindeni!

Am început în 2009 (sub denumirea Burtica Mea) dedicându-ne mamelor si pregătindu-le pentru o aventura ce are să țină o viață. Am crescut alături de voi și am înțeles cât de important e să fie și tatăl alături, să nu ne oprim la primele capitole ale vieții de părinte ci să rămânem alături de voi, în această aventură minunată.  Astfel a apărut Părinte Informat, un loc în care fiecare părinte să poată veni cu întrebările sale, cu grijile sale, iar noi să îi oferim sprijin și informații care să îl ajute să depășească fiecare obstacol. Facem asta prin cursurile noastre în grupuri restrânse (cursuri prenatale, de prim ajutor pediatric, diversificare, parenting etc.) sau în consiliere individualizată (alăptare).

Suntem o echipă de medici și profesioniști entuziaști, care cred că pot schimba lumea, cu fiecare familie pe care o ajută! Suntem părinți și noi și știm cât de util poate fi mediul online, de aceea rămânem alături de voi, prin canalele noastre de social media (Facebook, Instagram) și comunitatea online dedicată celor care ne trec pragul

Te așteptăm și pe tine alături de noi!

Cu drag,

Echipa Părinte Informat

Cursuri interactive

Pachete

Urmatoarele cursuri

Adresa unde se vor desfasura cursurile este: Str. Recoltei nr. 29, la gradinita Magic Land One (sala de conferințe).

Verifică căsuța de email

Mulțumim!

(verifică și Promotions/Oferte)