Plata produselor

Plata serviciilor și produselor comandate prin acest website poate fi realizată în următoarele modalități:
– Plata cu cardul, direct pe site, la plasarea comenzii;
– Plata produselor la curier, în momentul în care produsele sunt livrate (ramburs);
– Plata în avans, prin transfer bancar;
– Numerar sau cu cardul, la ridicarea produselor de la sediul din Cluj-Napoca, în cazul în care ați ales această opțiune.

Plata în avans, prin transfer bancar:
În cazul acestui tip de plată, puteți plăti produsele în avans, prin ordin de plată. După plasarea comenzii, vă vom trimite factura pe email, împreună cu detaliile pentru plată. Va trebui doar să ne trimiteți confirmarea plății și din momentul în care suma intră în cont, vom trimite comanda dvs. către curier.
Detaliile necesare pentru plata în avans prin ordin de plată sunt următoarele:
Nume: PĂRINTE INFORMAT SRL

IBAN: RO08 INGB 0000 9999 1078 8622 
Banca: INGB CENTRALA
Moneda: RON
SWIFT: INGBROBU
BIC: INGB

Livrarea produselor

Livrarea produselor se va face prin curier, prin serviciul standard. Prețul transportului nu este inclus în prețul produselor.

Costurile de livrare:

  • Pentru comenzi de până la 299 ron, costul transportului prin curier, oriunde în țară, este de 19 ron.
  • Pentru comenzi mai mari de 299 ron, livrarea va fi gratis.
  • Dacă doriți să ridicați personal produsele de la punctul nostru de lucru din Cluj-Napoca (str. Ștefan Luchian, nr 2, etajul 2), acest lucru este gratuit.

Timpul de livrare: 2-7 zile lucrătoare. 
Livrăm produsele doar pe teritoriul României. 

Returnarea produselor 

  • Cursuri

Cursul se considera achizitionat in momentul finalizarii platii. Daca apar situatii medicale incompatibile cu participarea la curs va restituim contravaloarea cursurlui in termen de 5 zile lucratoare. 

Daca apar situatii neprevazute, se poate solicita participarea la un curs organizat la o data viitoare, in limita locurilor disponibile. 

 

  • Produse fizice

Conform OUG nr. 34/2014 cumpărătorul are posibilitatea de a se retrage din contractul de la distanta in termen de 14 zile începand de la ziua în care intră în posesia fizică a produsului. Prevederile OUG 34/2014 se aplică doar consumatorului definit ca orice persoană fizică sau grup de persoane fizice constituite în asociatii așa cum sunt definite la art. 2 pct. 2 OG 21/1992 privind protecția consumatorilor, republicată, cu modificările și completările ulterioare. 

Renunțarea la produsele cumparate se face doar în urma unei înștiințări prin e-mail. Singurele costuri care pot rămâne în sarcina consumatorului (cumpărătorului) sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

Returul este acceptat doar atunci când produsele nu prezintă urme de uzură, se afla în stare perfectă (așa cum au fost livrate) și sunt în același ambalaj în care au fost livrate.

În acest caz, aveți obligația de a păstra ambalajul în starea inițială. În cazul în care acesta prezintă urme de uzură sau este deteriorat, ne rezervam dreptul de a nu rambursa banii și nici de a-l schimba cu un alt produs. Produsele care prezintă defecte precum: lovituri, zgârieturi, etichete murdare sau rupte, urme de uzură prin folosire, pete, crăpături, rupturi, sau sunt utilizate în alte condiții decât cele pentru care au fost create, nu se pot returna.

În cazul în care integritatea ambalajului sau a produselor sunt afectate (excepție făcând sigiliul pachetului), PĂRINTE INFORMAT SRL își rezervă dreptul de a nu înlocui sau rambursa contravaloarea produsului returnat.

Atenție: Vă rugam nu lipiți, dumneavoastră sau curierul, etichetele de transport direct pe produs sau pe ambalajul produsului (puneți produsul într-o pungă sau un colet și pe colet lipiți eticheta). Dacă produsul sau cutia produsului ajunge la noi cu etichete lipite pe el, veți fi responsabil pentru diminuarea valorii produsului.

Produsele care nu pot fi returnate din motive de protecție a sănătății sau din motive de igiena (produse de ingrijire/ igiena personala, accesorii pentru pompe de muls, dispozitive medicale) pot fi returnate doar dacă sunt sigilate.

In cazul cursurilor, acestea se desfasoara online sau la sediul nostru si nu necesita livrare. 

În cazul în care doriți să returnați produsele, trebuie avute în vedere următoarele:

  • contravaloarea transportului va fi suportată de dvs. (cumpărător);
  • produsele returnate trebuie să fie în aceeași stare în care s-au livrat, adică noi și în cutie, împreună cu toate accesoriile aferente produsului, nefolosite, fără pete sau rupturi;
  • PĂRINTE INFORMAT SRL se obligă să-ți returneze suma achitată, prin transfer bancar (în contul comunicat), imediat ce toate condițiile de mai sus au fost îndeplinite, în cel mult 14 zile calendaristice.

Suma de bani restituită pentru retur nu va include și cheltuielile de transport (dacă este cazul). 

Comenzile cu produse cadou în cadrul diverselor promoții trebuie returnate integral, inclusiv cu produsul trimis cadou. In caz contrar, contravaloarea produsului oferit cadou va fi oprită din suma de rambursat.

Pentru returnarea unui produs, te rugăm să ne contactezi la adresa de email  contact@parinteinformat.ro pentru a stabili modalitatea de returnare.​

Verifică căsuța de email

Mulțumim!

(verifică și Promotions/Oferte)