Sorina Bindea

Sorina Bindea

Am facut cursul de lamaze cu Dr. Teodora Catinas si a fost una din deciziile cele mai bune. Desi am citit inainte si carti despre sarcina si parenting, am simtit ca am primit multe informatii pe care nu le stiam (despre nastere si recuperare, ingrijirea nou nascutului si alaptare), informatii care cu siguranta ne vor ajuta sa fim mai pregatiti pentru noua noastra viata in patru. Atmosfera e frumoasa si relaxanta, sotii se simt si ei in largul lor si cu singuranta la finalul acestui curs inteleg mult mai multe despre ce presupune tot procesul aducerii pe lume al unui copil si vor reusi sa fie un sprijin de nadejde pentru mamici.
Am ales si cursul de prim ajutor al Dr. Mihai Bucur si am inteles cat de importanta e preventia, iar daca totusi se va ajunge la diverse accidente, acum vom stii cum sa reactionam. Este un curs extrem de util, pe care orice viitor parinte ar trebui sa il faca.
Recomand cu drag Burtica mea tuturor viitorilor parinti

Sorina Bindea

Parinte Informat
2020-09-25T12:18:13+02:00

Sorina Bindea

Am facut cursul de lamaze cu Dr. Teodora Catinas si a fost una din deciziile cele mai bune. Desi am citit inainte si carti despre sarcina si parenting, am simtit ca am primit multe informatii pe care nu le stiam (despre nastere si recuperare, ingrijirea nou nascutului si alaptare), informatii care cu siguranta ne vor ajuta sa fim mai pregatiti pentru noua noastra viata in patru. Atmosfera e frumoasa si relaxanta, sotii se simt si ei in largul lor si cu singuranta la finalul acestui curs inteleg mult mai multe despre ce presupune tot procesul aducerii pe lume al unui copil si vor reusi sa fie un sprijin de nadejde pentru mamici. Am ales si cursul de prim ajutor al Dr. Mihai Bucur si am inteles cat de importanta e preventia, iar daca totusi se va ajunge la diverse accidente, acum vom stii cum sa reactionam. Este un curs extrem de util, pe care orice viitor parinte ar trebui sa il faca. Recomand cu drag Burtica mea tuturor viitorilor parinti