Andra Ada

Andra Ada

Recomand viitoarelor mămici cursurile d-nei Teodora Cătinaș și ale echipei „Burtica mea”. Noi am participat la cursul Lamaze, unde am aflat o mulțime de informații noi și utile despre naștere, despre alăptare cât și despre îngrijirea bebelușului.
Atmosfera la curs este una caldă, interactivă, având, totodată, efectul de a te liniști cu privire la provocările viitoare.
Ne bucurăm că am făcut această alegere și vom apela și pe viitor la cursurile și serviciile „Burtica mea”. Mulțumim dna doctor Teodora Cătinaș!

Andra Ada

Parinte Informat
5
2020-09-25T11:56:08+02:00

Andra Ada

Recomand viitoarelor mămici cursurile d-nei Teodora Cătinaș și ale echipei „Burtica mea”. Noi am participat la cursul Lamaze, unde am aflat o mulțime de informații noi și utile despre naștere, despre alăptare cât și despre îngrijirea bebelușului. Atmosfera la curs este una caldă, interactivă, având, totodată, efectul de a te liniști cu privire la provocările viitoare. Ne bucurăm că am făcut această alegere și vom apela și pe viitor la cursurile și serviciile „Burtica mea”. Mulțumim dna doctor Teodora Cătinaș!