Anamaria Aurora Dascăl

Anamaria Aurora Dascăl

Recomandam cu caldura pe dna doctor Teodora Catinas - curs lamaze si Mihai Bucur - curs prim ajutor pediatric.
Am ales sa participam la cursurile Lamaze organizate de Burtica Mea si prezentate de dna dr Teodora Catinas. A fost o decizie foarte buna, multe informatii noi, foarte bine explicate de dna doctor. Pe noi ne-a ajutat mult.
Pe langa cursul Lamaze recomandam si cursul de prim ajutor pediatric. Notiunile teoretice sunt urmate de o parte practica care te pregateste pentru situatiile limita. Nu o sa regretati cele 5 ore petrecute alaturi de Mihai.

Anamaria Aurora Dascăl

Parinte Informat
5
2020-09-25T12:08:14+02:00

Anamaria Aurora Dascăl

Recomandam cu caldura pe dna doctor Teodora Catinas - curs lamaze si Mihai Bucur - curs prim ajutor pediatric. Am ales sa participam la cursurile Lamaze organizate de Burtica Mea si prezentate de dna dr Teodora Catinas. A fost o decizie foarte buna, multe informatii noi, foarte bine explicate de dna doctor. Pe noi ne-a ajutat mult. Pe langa cursul Lamaze recomandam si cursul de prim ajutor pediatric. Notiunile teoretice sunt urmate de o parte practica care te pregateste pentru situatiile limita. Nu o sa regretati cele 5 ore petrecute alaturi de Mihai.