Tehnici de gestionare a durerii în travaliu

Tehnici de gestionare a durerii în travaliu

Știu că sună a un subiect cu greutate dar e cu siguranță unul care te va ajuta să participi activ la nașterea copilului tău.

Una dintre cele mai mari temeri cu privire la naștere este durerea. Știi tu, acea durere a facerii despre care se povestește încă de demult și care poate pe multe v-a dus cu gândul la cezariană. Dar durerea din travaliu nu este dușmanul nostru, ci ne e prietenă! Ea ne arată că acest minunat corp al nostru se pregătește pentru a aduce pe lume o ființă minunată! Însă, oricât de folositoare ar fi durerea din travaliu, ea tot durere rămâne și ne poate umbri bucuria nașterii.

Și ea nu trebuie să aibă control asupra noastră, noi o putem controla! În fond e nașterea ta și a copilului tău și meriți să o trăiești așa cum e, împlinitoare și frumoasă!

Cele mai eficiente 10 tehnici de gestionare a durerii în travaliu

10 tehnici de gestionare a durerii în travaliu

Sfaturi utile de gestionare a durerii în travaliu și sarcină

Ce mai poți face pentru a fi deasupra durerii? Informează-te!

Citește despre modificările din corpul tău în timpul sarcinii dar și mai mult, despre tot ce se întâmplă cu tine și bebelușul tău în travaliu și în sarcină.

Citește despre etapele în care se împarte travaliu. Și despre cum să recunoști fiecare stadiu și când e momentul potrivit să mergi la spital. E foarte important să fii într-un mediu cât mai familiar o perioadă cât mai lungă din travaliu.

Ferește-te de poveștile traumatice despre naștere, frica nu e deloc folositoare în acest caz.

Beneficiile cursului Lamaze organizat de centrul nostru Părinte Informat

Dacă vrei să înveți despre toate acestea și multe altele într-un mediu prietenos și într-un cadru restrâns, înscrie-te la cursul Lamaze organizat de centrul nostru. Vei avea alături alte câteva viitoare mame cu care să iți împărtășești gândurile. Și vei fi condus pe acest drum de educatori prenatali cu peste 10 ani de experiență în acest domeniu.

În cadrul acestui curs vei primi doar sfaturi avizate de la profesioniști, cu fundament științific, pentru a putea lua cele mai bune decizii în aventura ce vă așteaptă. Sunt sfaturi care au trecut testul timpului, pe care atât participanții cât și educatorii le-au testat din nou și din nou.

Iți promit că în urma acestui curs vei afla nu doar informații actuale despre naștere, puericultură și alăptare, ci vei dobândi și prieteni de nădejde. Prieteni la care să poți apela atunci când ai întrebări! Iar dacă iți dorești să alăptezi vei fi susținută pe acest drum, educatorii din cadrul centrului nostru având atât pregătire medicală cât și certificarea internațională IBCLC – sunt consultanți în alăptare ce au ajutat multe mame pe acest drum.

În plus, prin participarea la acest curs, tatăl copilului va primi atestatul de puericultură (parafat deja de medicii noștri) care îi conferă dreptul la cele 10 zile libere extra!

Îți doresc o sarcină sănătoasă și multe bucurii alături de minunea din burtică!

Dăcă ai găsit acest articol util, te invităm alături de noi în comunitatea Părinte Informat.

De asemenea ne poți urmări și paginile reţelelor sociale Facebook şi Instagram.