Felicitări!

Ești cu un pas mai aproape de o alăptare de succes!
Dar mai avem un CADOU...

Vreau mai mult

În câteva minute vei primi pe email ghidul pentru un start bun în alăptare (verifică și în Promotions/spam dacă nu îl găsești în Inbox).

Ghidul e un început menit să te pregătească pentru aventura ce îți stă în față, dar oricât ne-am dori noi acoperă doar o mică parte din informația legată de alăptare. Iar noi vrem ca tu să fii pregătită pentru orice dificultate ar apărea. De aceea am folosit toată expertiza și experiența noastră și am pregătit un curs de alăptare.

 Credem că o mamă informată e o mamă relaxată, de aceea te încurajăm să profiți de această perioadă pentru a te informa cât mai mult. Cursurile prenatale sunt o astfel de ocazie, în care să te pregătești și mai bine pentru un start bun în viața de părinte. Dar nu am vrea ca banii să fie un impediment, de aceea am pregătit această reducere, specială pentru cei care doresc să se informeze din timp.

 

Curs video de alăptare (redus cu 50%)

Fiindcă vrem să ajutăm cât mai multe mame din România și din diaspora, am folosit toată experiența acumulată în cei peste 10 ani de cursuri prenatale și am lansat cursul video.

Beneficii curs:

  • ai acces instant la el, oriunde te-ai aflat
  • tratează toate temele importante la început de alăptare
  • îl poți parcurge de câte ori dorești în perioada de acces;
  • îmbină expertiza de medic pediatru cu cea de consultant în alăptare și mamă de 2 copii

La acestea se adaugă și reducerile de care beneficiezi atunci când intri în comunitatea părinților informați.

Ce spun clienții noștri

”Am achiziționat și urmărit cursul de alăptare (online) susținut de doamna doctor Teodora Cătinaș! Nu mi-aș fi imaginat că o să găsesc informații atât de utile în acest curs!M-am bucurat să văd cum până la finalul cursului toate întrebările pe care le aveam la început despre alăptare au primit răspuns. Ca o viitoare proaspătă mămică, acest curs mi-a mai luat din griji. Mă gândeam mereu cum voi ține bebelușul, cum voi gestiona anumite situații, de ce am nevoie - și am aflat din cursul de alăptare.Doamna doctor Cătinaș explică foarte clar și simplu lucrurile și cu siguranță voi pune în practică ceea ce am învățat! Cred că am reușit să scap de niște emoții și să am mai mult curaj atunci când vine vorba de alăptare.”

Verifică căsuța de email

Mulțumim!

(verifică și Promotions/Oferte)