Cum le vorbim copiilor despre sex?

Data cursului: 16.03.2021

Durata cursului: 2 ore

Cui i se adreseaza?

Părinților cu copii in varsta de 0-12 ani și tuturor persoanelor interesate de această temă

80.00 lei

Motive să alegi cursul

Vei învăța cum să depășești barierele de comunicare dintre tine și copilul tău

Vei participa online, din confortul locuinței tale, folosind smartphone-ul sau laptopul tău

Vei primi răspunsuri la întrebările ce le ai și vei fi mai bine pregătit(ă) pe această temă

Ce vei învăța

 Și tu ești părinte și te temi de gândul că va trebui să aveți ”discuția ACEEA”? Și tot amâni? Cu siguranță că discuția despre sănătatea fizică, corporală și sexualitate este mai ușoară dacă știm care este nivelul de înțelegere, curiozitate și interes al copilului și abordăm acest subiect gradual, în funcție de vârstă.

Ce vei invăța în cadrul acestui curs?

  1. Cum să depășești barierele de comunicare cu copilul și să construiești o relație care să faciliteze comunicarea de ambele părți;
  2. Care sunt caracteristicile vârstei la care se află copilul tău și cum să ții cont de ele atunci când îl înveți să aibă grijă de corpul lui;
  3. Care sunt cele mai importante curiozități ale copiilor legate de corpul lor dar și ce întrebări au legate de sarcină sau propria sexualitate. În plus, vom adresa și faimoasa întrebare ”De unde vin copiii?”

 

Speakeri:

Miruna Canache
 psihoterapeut cognitiv-comportamental acreditat de către Colegiul Psihologilor din România.
„Atunci când lucrez cu părinții, cel mai mult mă bucur când mă gândesc că abilitățile pe care le dezvoltăm împreună îl vor ajuta nu doar pe părinte, ci și pe copil: să crească și să se dezvolte armonios. Timpul petrecut în activități cu copiii de vârstă preșcolară și școlară, dar și cu adolescenții sau cu părinții acestora m-a învățat să înțeleg mai bine că fiecare problemă are o soluție și că de multe ori găsirea ei poate fi pe cât de dificilă, pe atât de satisfăcătoare.”

Carmen Blaga
 consilier psihologic în supervizare, cu specializarea psihologie clinică.
„Am avut șansa de a lucra cu copii cu diferite dificultăți precum tulburări de conduită, întârziere în limbaj, tulburare din spectru autist și alte tulburări specifice copilăriei. De asemenea, am avut oportunitatea de a consilia părinți, cu privire la dificultățile cu care se confruntau copiii lor și cum să le gestioneze.”

Rezervă acum locul tău

80.00 lei

Verifică căsuța de email

Mulțumim!

(verifică și Promotions/Oferte)