Următoarele cursuri

Dacă ești interesată să cunoști cât mai multe lucruri despre naștere, alăptare, îngrijirea copilului e important să știi că suntem unul dintre primele centre de educație prenatală și alăptare și un promotor al cursurilor Lamaze în Cluj Napoca.

Despre Noi

Suntem aici pentru tine și vrem să te ajutăm să îți înțelegi mai bine copilașul, să îi înțelegi emoțiile și stările, să creezi o legătură strânsă cu el, încă din burtică. Organizăm seminarii și cursuri dedicate, având mereu specialiști invitați care să discute pe aceste subiecte și de la care să înveți cum să fi un părinte mai bun pentru copilul tău.

Am început activitatea noastră în 2009 și fiindcă ne adresam viitoarelor mame, ne-am ales numele ”Burtica mea”. De atunci am crescut și ne-am transformat între timp în ”Părinte Informat” fiindcă credem în șansa fiecărui părinte de a fi pregătit pentru întreaga aventură, începând de la naștere și continuând cu creșterea copilului. Te pregătim cu multă dedicare pentru pașii pe care trebuie să îi parcurgi înainte și după naștere. O  facem într-un mediu intim, în grupuri restrânse, astfel încât să putem răspunde întrebărilor și să lămurim grijile fiecăruia dintre voi. Credem în apropierea dintre noi și părinți și acest principiu ne ghidează activitatea.

Și fiindcă suntem și noi părinți și știm cât de util poate fi mediul online, suntem prezenți și acolo, oferind informații utile pe canalele noastre de social media (Facebook, Instagram, Youtube)!

De ce să ne alegi?

Primul centru prenatal din Cluj în care cursurile sunt susținute de medici, consultanți în alăptare IBCLC

Oferim informații științifice bazate pe dovezi, pe înțelesul părinților, în armonie cu cele mai noi recomandări

Avem o experiență vastă, consolidată în cei peste 10 ani de activitate
(ca medici, părinți și formatori)

Rămânem alături de tine și după încheierea cursului, ajutându-te cu dificultățile vieții de părinte

Ce spun participanții la cursurile noastre

Recomand cursul de Lamaze susținut de Dna Dr. Teodora Catinaș si Cursul de prim ajutor tot din cadrul sediului Burtica Mea. O experiență placută și multe informații necesare viitorilor parinți. Mulțumim Burtica Mea! 

Oana maria borsan

Recomand cursul Lamaze al doamne Teodora Catinas, o persoana deosebita, un curs plin de informatii utile intr-o atmosfera placuta!

Chriss Rus

Cele mai recente articole

Verifică căsuța de email

Mulțumim!

(verifică și Promotions/Oferte)